activiteitencentrum zegveld winkel
activiteitencentrum zegveld winkel kunstwerk
activiteitencentrum zegveld
activiteitencentrum zegveld winkel

Winkel

Het Activiteitencentrum beschikt over een klein knus creatief winkeltje! Onze winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag, 09.00 – 16.00 uur. Het adres is Middenweg 9 in Zegveld. Kom gerust eens binnenlopen om een kijkje te nemen in ons gezellige winkeltje.

Creatieve producten

Vrijwel alles wat je vindt aan creatieve producten zijn gemaakt met en door onze deelnemers zelf. Tevens maken wij creatieve producten op bestelling. Denk bijvoorbeeld aan een leuke toevoeging voor in een kerstpakket, een bedankje voor iemand of een leuke kaart of vlaggenlijn. Of een geknutselde traktatie gemaakt door ons die jouw kind kan uitdelen op school.

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van onze creatieve producten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en opperen ideeën. Wanneer de wensen zijn besproken gaan wij met onze deelnemers aan de slag!

Kunst en Keramiek

De schilderijen en keramiekproducten in het winkeltje van Activiteitencentrum Zegveld zijn handgemaakt door één van de kunstenaars van Atelier de Schuur, een kunstatelier voor mensen met een verstandelijke beperking.

Activiteitencentrum zegveld winkel poppen
activiteitencentrum zegveld winkel groen rood

Informatie ontvangen over het volgen van dagbesteding bij ons?